Ez a módszer meg fog változni az életed

Ez a módszer meg fogja változtatni az életed

Győződj meg róla, hogy bármely nyelv elsajátítása már 30 napon belül valóban lehetséges

Ha már megismerkedtél a Fast Phrases programban felhasznált zseniális többnyelvű emberek módszerének az alapjaival, akkor most B. Justynát és a tapasztalatait fogjuk neked bemutatni. Biztosan legalább egyszer az életedben találkoztál olyan pillanattal, amikor azt hitted, hogy egy helyzet megoldhatatlan. Nem olyan régen Justyna is azt hitte. Azonban ő ma már egy talpraesett nő, aki büszkén mondja, hogy tejlesen a kezdetektől sajátította el a spanyol nyelvet, ami 180 fokos fordulatot hozott az életében.

Ez a történet, amelyet nemsokára megismersz azt bizonyítja, hogy ha folyamatosan beszélsz vagy írsz idegen nyelven, akkor nem kell:

  • Több évig tanfolyamokra járni,
  • Rengeteg pénzt kidobni magánórákra,
  • hetente tizenegynéhány órát a szavak elsajátítására fordítani.

B. Justyna
30 nap alatt sajátította el a spanyol nyelv alapjait.

A főnököm azt mondta, hogy ki fognak rúgni

Pontosabban, ha még egyszer ugyanazt a hibát fogom elkövetni, elbocsátanak az állásomból. Ettől a pillanattól fogva a félelem, hogy még egyszer hibázni fogok, minden lépésemet megbénította. Én nem azért hibáztam, mert buta vagyok; a főnököm lehetetlen dolgokat várt el tőlem. Meg kellet tanulnom spanyolul egy hónappal azután, hogy egy új ügyféllel kötött szerződést, akinek spanyol az anyanyelve! Az egyik hétvégén mobilizáltam magam és elkezdtem keresni a legjobb nyelvtanfolyamokat az interneten. Sajnos, mindegyik tanfolyam több tízezerrel volt drágább, mint amit meg tudtam engedni magamnak. De végül találkoztam a prof. Gawrońskiról írt cikekkel, és a zseniális többnyelvű emberek módszerrel.

Megtudtam, hogy ezt a módszert az interaktív Fast Phrases tanulókártyák programban használják. Nemcsak, hogy az ára alacsonyabb volt minden általam megismert nyelvtanfolyamétól, de még azt is garantálták, hogy 30 napon belül bármelyik nyelvet meg fogom tudni tanulni. Nem hiszem el - gondoltam magamban. De vállaltam a kockázatot, és megrendeltem a programot.

Minél gyorsabban meg akartam kezdeni a tanulást, a főnökömnek meg akartam mutatni, hogy mire vagyok képes. Nagyon megdöbbentem, amikor kiderült, hogy az on-line verziónak köszönhetően a szolgáltatás azonnal elérhető. Nem akartam várni egy percet sem, ezért előre kifizettem on-line. Azonnal elkezdtem tanulni. Közeledett a madridi kiküldetés, ezért nem engedhettem meg magamnak, hogy addigra nem fogok tudni spanyolul. Tudtam, hogy a főnököm nem viccelődik, és ha elkövetem akár a legkisebb hibát is, beteljesíti az „igéretét”, és ki fog rúgni az állásomból.

Ez nem is történt meg. Sőt jobb lett! Egy hónap után, a főnököm helyét ajánlották nekem. Találjátok ki miért! Ő nem tudott angolul! De én igen; tízenegynéhány hónappal a spanyol nyelv elsajátítására szolgáló program megvétele után már tudtam, hogy pont erre van szükségem. Ezért mindjárt megvettem a következő nyelvet - angolt. Nem több mint két hónap után, én stressz nélkül 2 új nyelven tudok beszélni, amelyeket addig egyáltalán nem ismertem. Emellé még előléptetést és fizetésemelést is kaptam. És a volt főnököm? Hát, ajánlottam neki az interaktív Fast Phrases tanulókártyákat :)

Te is teljesen megváltoztathatod az életed! Az egyetlen amit tenned kell: a megfelelő nyelvtanulási módszert választani. Ne habozz tovább, mert nemsokára:

  • a kiválasztott nyelvnek az alapszintjét körülbelül 10 napon belül fogod elsajátítani,
  • a következő két hónap után már középszinten fogsz tudni beszélni idegen nyelven,
  • a képzettséged ezáltal jelentősen növekszik – előléptetés vagy jobban fizető munka vár rád,
  • az utazásaid során képes leszel bármely ország lakosával beszélni- orvosi vizsgálat közben, a szállodai foglalásnál, vagy az étteremben az étel megrendeléskor. Minden helyzetet tökéletesen fogsz kezelni.

Miért volt eddig annyira nehéz megtanulnod egy idegen nyelvet?

A módszer, amellyel most fogsz megismerkedni, az agy teljes szinkronizációjának szabályain alapszik (ang. Whole Brain Synchronization).

EZ AZ AGY TÖBB MINT ÖTSZÖRTE EREDMÉNYESEBB MŰKÖDÉSÉHEZ VEZET.

Minden elkövetkező nap a koncentrációd és az emlékezőképességed növekedni fog. Csak tőled függ, milyen szinten fogsz megállni. Ne félj, az egyetlen, amit tenned kell: a szavakat rendszeresen ismételni!

A NYELVTANULÁS TÖBBSZÖRÖS FELGYORSÍTÁSA TELJESEN AUTOMATIKUSAN!

Az agy két féltekéje élénkítésének köszönhetően, nem kell mindig a tanulásra gondolnod, vagy az új szavakat százszor megismételned fejben, hogy jól megjegyezd. Az erős és széles asszociáció körének köszönthetően, ami önállóan megjelenik a tudatalattidban, már sohasem fogsz többé dadogni - minden szó, amit megismertél, a megfelelő helyzetben eszedbe fog jutni.

A módszer rendkívüli hatákonyságáról döntő utólsó elem: a formája. Itt egy úgynevezett multimediális, a nyelvtanulásra szolgáló tanulókártyákról van szó, amelyeknek köszönhetően az idegen nyelvet a számítógép segítségével tanulhatod. A legfontosabb az, hogy mindenegyik tanulókártya tartalmaz nemcsak számodra új szókapcsolatot és annak a természetes konteksztusba való elhelyezését , hanem egy hangfelvételt is, amely a szavak helyes kiejtését, és végül ezeknek a példáját lletve mondatban való alkalmazását is megmutatja. Ennek köszönhetően az agy teljes szinkronizációban van és eltérő síkokon működik egyszerre. Az átlagos tanulókártyáktól eltérően, amelyek a szavaknak csak a jelentését mutatják meg magyar és a megválasztott idegen nyelven, még két további kiegészítő segítséget kapsz. Az agyad sikeresen teremt többféle asszóciációt, és te 5-ször gyorsabban fogsz egy szót megjegyezni.

Mindezen kívül az ötödére lassul a folyamat amely közben a szavakat elfelejted. Mindez azért történik, mert az agyadban nagyon erős és tartós asszociációs hálózat létezik már egy megadott szóval kapcsolatban. Az agyad nem lesz képes letagadni hogy azt a szót nem ismeri!

A felhasználók jelentős többségének 270 új szó megtanulásra kevesebb mint 2 nap kell! A program rendszeres használata elég ahhoz, hogy 3 hét után szabadon kommunikálj idegen nyelven.

Mindezt egyetlen program tartalmazza – az interaktív Fast Phrases tanulókártyák. Jól jegyezd meg, ez az egyetlen program a piacon, amely a zseniális többnyelvű emberek módszerén alapszik.

Fast Phrases használata:

Ezt a formulát nemsokára kikiálthatják a legsikeresebb nyelvtanulási módszernek, ami eddig megjelent. Nemcsak a történetünk a főszereplője, Justyna, próbálta ki a módszert, hanem még sokkal többen. Ismerd meg az ő véleményüket:

A könnyű tanulás egy öröm!

Mindig arról álmodtam, hogy Bécsbe költözök, abba a városba, ahol sok évvel ezelőtt a nászúton voltam. Nem hittem, hogy 50 éves korom után még egy új nyelvet sikerülne megtanulnom. De a Fast Phrasesnek köszönhetően 30 nap alatt annyira jól elsajátítottam a német nyelvet , hogy Ausztriában  kaptam munkát, és most már ott is lakom! Próblémák nélkül tudok a munkatársáimmal  beszélni, a szomszédokkal és az emberekkel akár a boltokban, akár az éttermekben. Megdöbbentő eredmény!

Barbara, Bécs

A diploma csak egy papír

Minek tanfolyam az iskolában, amikor van Fast Phrases? Nemcsak, hogy ki lehet választani a tudásszintnek megfelelő csomagot a szavak széles kategóriájával, hanem még tanulhatsz anélkül, hogy elmennél otthonról, nincsenek vizsgák, se felmérők- semmi idegesség! És amit megtanultál- az a tied. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy a tanulókártyák valóban működnek és őszinten ajánlom mindenkinek.

Miroslav, Prága

Azonnali eredmények

Több mint 5 év óta próbálom megtanulni az angolt, hogy egy jobban fizető munkát találhassak. Mindent próbáltam már, tanfolyamok a népszerű nyelviskolákban, gyakorlatok, magánórák tanárral – eredménytelen! Csak a Fast Phrases tanulókártyák jelentették azt, ami kellett! Már egy héttel a tanulás megkezdése után jelentős előrelépést tettem. Tudtam folytatni egy rövid beszélgetést és az e-mailt is meg tudtam írni. Az a benyomásom, hogy az agyam szívódik mint a szivacs!

Marie, Barcelona

Gyors on-line hozzáférés

Az on-line hozzáféréses verziót választottam és mindjárt a kifizetés után azt meg is kaptam egy biztosított e-mailben. Tudom, hogy a nyelvismeret hiánya = nincsenek karrierlehetőségek. Megtanultam franciául és minden megváltozott. Nagy előléptetést kaptam a munkahelyemen és most szorosan egyűttműködök a fiókcégünkkel Párizsban. A fizetésem a felével emelkedett és végre meg tudtam engedni magamnak a kényelmes életet. Csupa előnyök.

Tom, Pozsony

A biztonság és a legmagasabb szintű szolgáltatások biztosítása érdekében az oldal tulajdonosa minden jogát fenntarja az adatvédelmi politika megváltoztatására. Ennek a tevékenységnek a célja vevőink teljes névtelenségének biztosítása, ezért a megelégedettségükre tekintettel, az oldalon nem adunk közre teljes személyi adatokat.

Másik ilyen garanciát, nem fogsz találni!

Vevőink legmagasabb elégedettségének érdekében a Fast Phrases tanulókártyák első megrendelése 30 napos visszafizetési garancia alatt áll. Minden olyan vevőnek, aki a Fast Phrases tanulókártyák használatával az adott nyelvet nem fogja megtanulni kommunikatív szinten, a kifizetett összeg 100 százalékát visszatérítjük. Ezen igény érvényesítése céljából e-mailen keresztül reklamációt kell benyújtani.

Miért hisszük, hogy ez a garancia egy jó megoldás?

Az éveken át szerzett tapasztalatok és vizsgálatok során az derült ki, hogy az eladás sikerének kulcsa nem a milliós befektetés, sem a termék reklámozása a drága tévécsatornákon vagy a színes hetilapokban. A siker kulcsa az maga a termék, és pontosabban – a minősége. Ezért a Fast Phrases tanulókártyák kidolgozásakor, ennek a minőségnek a biztosítására törekedtünk. Ugyanakkor egy teljesen a legjobb megoldásokon alapuló terméket ajánlunk neked – a teljes agyi szinkronizációt (ang. Whole Brain Synchronization) és az egyetlen formát- 3 síkon működö kártyákat: mindenegyik tanulókártya tartalmaz nemcsak számodra új szókapcsolatot és annak a természetes konteksztusba való elhelyezését , hanem egy hangfelvételt is, amely a szavak helyes kiejtését, és végül ezeknek a példáját és mondatban való alkalmazását is megmutatja. Mindez az úgynevezett zseniális többnyelvű emberek módszere, amely a Fast Phrases tanulókártyák megalkotásakor lett felhasználva.

Ha nem élsz ezzel az ajánlattal, valószínűleg már folyamatosan beszélsz pár nyelven . Ha nem, biztos vagy abban, hogy még nem jött el az idő előléptetésre, jobb fizetésre vagy világutazásra, mint ahogy az Justynával történt? A választás a te kezedben van!!!

Sok sikert kívánok!

Értékesítési és marketing igazgató

Az idegen nyelvek megtanulására szolgáló interaktív tanulókártyák 100 százalékban a természetes folyamatokon alapulnak.

A program hozzáférhető DVD lemezen , vagy digitális verzióban azonnal letölthető.

Hogyan rendelhetem meg a legjobb áron a Fast Phrases programot?

Biztosan tudod, hogy egy ilyen sikeresen alkalmazott módszer egy egész kutatócsoport többévi munkájának az eredménye. A módszer, ami egy több mint 60 nyelvet használó professzornak köszönhetően jelent meg, és amely a mindennapi életben egyben az emlékezőképességet is megerősíti, olcsó nem lehet.

Azonban csak most, mivel először látogatsz erre az oldalra, kapsz egy egyszeri kedvezményt. Ha most azonnal rendelsz, akkor ez 53%.

Ezzel az EGYSZERI kedvezménnyel, az ár egy tanulókártya csomagért csak 28470 Ft 17549 Ft. Később ez az ár már növekedni fog.

RENDELD MEG A FAST PHRASES TANULÓKÁRTYÁKAT

FIGYELEM!
A Fast Phrases tanulókártyák
megrendelése, az alábbi útmutatás
szerint lehetséges.

A “Rendeld meg a Fast Phrases tanulókártyák” gombra kattintva töltsd ki az adatlapot a következő oldalon, majd a program hamarosan megérkezik. Utána már magad értékeled. Ha 100 százalékban nem leszel megelégedve, a kifizetett összeget visszatérítjük - szükségtelen kérdések nélkül.

Várj! Ezt a rendkívüli akciót nem hagyd ki!

Rendelje meg ma, és 14821 Ft sporóljon és az elégedettségi garanciát is kapsz. Holnap az akció tűnik el.

Most a Fast Phrases tanulókártyák kipróbálására egy egyedi lehetőséged van, RENDKÍVÜLI áron

csak 13649 Ft

az akciós áron elérhető programok száma: 13

UI: Emlékezz a Fast Phrases választásának az előnyeire:

  • Egy egyszeri speciális árkedvezménnyel élhetsz,
  • A kifizetett összegre 100% visszatérítési garanciát kapsz - ha 30 napon belül nem fogod a nyelvet kommunikatív szinten megtanulni, visszatérítjük a költségeket,
  • Az akciónak köszönhetően pénzt is takarítasz - 28470 Ft helyett csak 13649 Ft-ot fizetsz egy szintért
FAST PHRASES TANULÓKÁRTYÁK - RENDELD MEG CSAK 13649 FT –ÉRT!